Offshore

De TransMoTech™ Group heeft veel ervaring binnen de offshore. Door deze ervaring wordt er ook veel toegeleverd aan de onshore en binnenwaterscheepvaart. De offshore wordt gekenmerkt door grote, klantspecifieke projecten zoals de bouw van schepen, boorplatforms en pijplegsystemen. Projecten met zeer grote financiële impact, deadlines en boeteclausules. Vaak zijn projecten kort na oplevering zeer rendabel.

Leden van de TransMoTech™ Group leveren reeds vele jaren toegevoegde waarde aan hun klanten binnen de industrie. Vaak zijn ze “preffered supplier” en worden gezien als een verlengstuk van de engineeringafdelingen. Soms gaat het om het toeleveren van componenten zoals planetaire tandwielkasten, encoders en trillingdempers op specificatie. Meestal wordt er vanaf een vroegtijdig stadium meegedacht om de gewenste toepassing zo efficiënt en kosten effectief te realiseren.

Een slim systeem van door stalen pijpen gekoppelde planetaire tandwielkasten, medebedacht en geleverd door Aandrijf Technisch Buro BV, heeft haar weg gevonden naar ’s werelds grootste pijplegschip Solitair. Andere leden zoals GMT Benelux BV levert producten voor het dempen van trillingen veroorzaakt door motoren. De encoders van Baumer Hübner zijn niet weg te denken uit de industrie. Deze worden geleverd door Euro Hübner Benelux BV.