Machinebouw

De Nederlands algemene machinebouw kent een zeer grote diversiteit in machines. Een groot deel van de in Nederland geproduceerde machines worden geëxporteerd. Het gaat hier met name om de klantspecifiek of speciale machines. Mede hierdoor en door de kennis op gebied van speciaalmachines worden in Nederland steeds meer speciaal machines gebouwd.

Door de kennis en ervaring, het brede productenprogramma en fabrieken welke over een flexibel productieproces beschikken is DTS bij uitstek een goede partner voor aandrijvingen in de (speciale) machinebouw. Door lokale voorraad, korte levertijden van leveranciers en een flexibele instelling biedt DTS een totaaloplossing voor uw aandrijftechnieken.

Op het gebied van trillingdemping is GMT Benelux BV de vaste partner van veel machinebouwers. Door de diversiteit is er niet één oplossing voor trillingdemping. Sterker nog: in veel industrieën en bij veel productieprocessen zijn trillingen zeer gewenst. Wat dan tot een minimum beperkt gehouden dient te worden is het energieverlies en geluid- en trillingoverlast naar de omgeving.

De kennis, ervaring en producten op het gebied van motion control van Euro Hübner Benelux BV worden in alle takken van industrie gebruikt. Enkele in het oogspringende voorbeelden zijn een Engels voetbal stadium, bandweeg installaties, energiecentrales en de automobiel industrie.